Djupare kontakt. Massor med skratt. Det är några av sakerna som jag hoppas och tror att Get Closer kan bidra till.

Två kapitel – frågor och lekfullhet. Störst fokus ligger på frågor. Frågor kan ofta vara nyckeln som öppnar dörrar till riktigt bra samtal. Men det kan samtidigt vara ganska svårt att komma på riktigt bra frågor att ställa. Eller, kanske, att våga ställa dem.

Vilken typ av frågor? Frågor som får oss att tänka till och vara kreativa. Frågor som får oss att minnas tillbaka och drömma. Frågor som förhoppningsvis får oss att skratta.

I det lekfulla kapitlet handlar mycket om uttrycka oss själva på sätt som många av oss kanske inte får utrymme att göra så himla ofta. Kanske att du hamnar i en och annan ny situation. Kanske att du hamnar i en och annan väldigt annorlunda situation. Ganska mycket av det här är musikrelaterat.

GetCloser upplevs antagligen bäst i någorlunda stort sällskap. Men går definitivt att spela om ni bara är två. Kan även se nyttan i dejtsammanhang.

Get Closer finns på Google Assistant , Amazon Alexa  och som PDF. Upplevelserna skiljer sig lite åt.

Google Assistant och Amazon Alexa blir lite som en lekledare som slumpmässigt ställer frågor och delar ut lekfulla uppdrag. Det kan alltså komma lite vadsomhelst. Antagligen spelar ni i någons hem. Bilen går också bra. Eller ja, överallt där det finns tillgång till den teknologi som krävs. Här är allting på engelska. Här är upplevelsen gratis, även om du jättegärna får donera.Om du nu skulle tycka att det här är bra, förstås.

Med PDF-versionen, som du självklart kan skriva ut, styr ni själva. Ni kan spela varsomhelst, tillgång till musik dock ett måste om ni vill kunna göra alla saker. Här är allting på svenska. För tillgång, bara att klicka här.

Och här kommer ett litet smakprov!