Get Closer

GetCloser – En social upplevelse med ett tydligt tema – kontakt.

Bättre kontakt. Djupare kontakt. Förståelse och broar som byggs. Det är vad jag hoppas och tror att Get Closer kan bidra till.

Get Closer består av två kapitel – frågor och lekfullhet. Störst fokus ligger på frågor. Anledningen till det är ganska självklar. Frågor är en nyckel som ofta dörrar till riktigt bra samtal. Men det kan samtidigt vara ganska svårt att komma på riktigt bra frågor att ställa. Eller att våga ställa dem.

Vilken typ av frågor? Frågor som får oss att tänka till och vara kreativa. Frågor som får oss att minnas tillbaka och drömma. Frågor som förhoppningsvis får oss att skratta.

I det lekfulla kapitlet får vi uttrycka oss själva. Kanske att du hamnar i en och annan ny situation. Kanske att du hamnar i en och annan väldigt annorlunda situation. Ganska mycket musikrelaterat.

GetCloser upplevs antagligen bäst i någorlunda stort sällskap. Men går definitivt att spela om ni bara är två. Kan även se nyttan i dejtsammanhang.

Get Closer finns på Google Assistant , Amazon Alexa  och som PDF. Upplevelserna skiljer sig lite åt.

Google Assistant och Amazon Alexa blir lite som en lekledare som slumpmässigt ställer frågor och delar ut lekfulla uppdrag. Det kan alltså komma lite vadsomhelst. Antagligen spelar ni i någons hem. Bilen går också bra. Eller ja, överallt där det finns tillgång till Assistant och Alexa. Här är allting på engelska. Här är upplevelsen gratis, även om du jättegärna får donera.Om du nu skulle tycka att det här är bra, förstås.

Med PDF-versionen, som du självklart kan skriva ut, styr ni själva. Ni kan spela varsomhelst, tillgång till musik dock ett måste om ni vill kunna göra alla saker. Här är allting på svenska. För tillgång, bara att klicka här.

Ok, ha det så kul!