Värmestugan

pexels-photo-91216

Sätter upp det här som ett experiment, kanske finns det fler som längtar efter miljöer likt den jag vill skapa med Värmestugan. Och då tänker jag så här:

I Värmestugan är taket högt.  det är stort fokus på det positiva. I värmestugan får du i lugn och ro lära om dig själv . lära av varandra. tillåtande, utvecklande miljö. Ett ställe du kan komma till precis när du känner för det, och alltid hitta något som känns bra. Ungefär så ser visionen ut. Och det är precis sådana här miljöer jag själv länge gått omkring och längtat efter.

Att vara omgiven av positiva människor kan ha väldigt stor betydelse för vårt välmående. Förhoppningen är att Värmestugan ska bli en sådan plats.

 

Öppna och ärliga konversationer.

Långsammare takt – ta dig gärna tid att svara, Komma och gå lite som du vill.

Olika grupper/forum. Alla kapitel i Sakta Ner har varsin grupp. Andra grupper/teman: Positiva Nyheter, Random Acts of Kindness (positiva vibbar), Labbet, Frågor på det?(kontaktskapande frågor, conversation starters),Slow Meetups. 3 öppna grupper just nu. Medskapande en viktig del så alla möjligheter att starta egna grupper, så länge de stöttar Slow Schools mission.

”Slow Social Media”.

var med från start, gratis prövoperiod i 21 dagar – på den tiden hoppas jag att du ser potentialen och nyttan. kom gärna med idéer om vad du vill se osv.